Binnenkort een Verjaardagsfeest , communie of lentefeest? Vul bij Le Cirque een cadeaubox!

It's Showtime!

Het feestje komt nu steeds dichterbij ! Het wordt stilaan tijd om je verlanglijstje te finaliseren . Bij LeCirQue kan je een cadeaubox komen vullen. Daar wij niet werken met een aankoopverplichting kan dit ten vroegste 1 maand voor het feestje.

Cadeauxbox is een winner voor iedereen

Vul de cadeaubox met al dat leuks uit onze winkel. Wij houden deze spulletjes voor jou apart tot op de dag van het feestje. Laat je vrienden /familie weten dat je bij ons een cadeaubox hebt samengesteld.

Nooit nog een ongewenst cadeau

Niets zo gemakkelijk dan een cadeau te kopen dat echt gewenst is. Kom iets leuks kiezen uit de cadeaubox naargelang je eigen budget. Grotere cadeau's? Een GiftCard is ook een leuk idee. Wij zorgen GEHEEL GRATIS voor een kant-en-klaar pakje!

Dubbele cadeau's? No Way!

Koop je iets uit een Cadeaubox, Laat zeker een boodschap bij uitchecken achter zoals bv " Cadeau voor lijstje van xxx " Zo kunnen wij ervoor zorgen dat iets niet twee keer wordt gekocht en pakken we het al voor je in! Kan je niet zelf ophalen? Spreek even met de ouders van de jarige af!

Amélie is de ster van de show!
Ze wordt 4 jaar!

Hier komt de verjaardag van Amélie en we vieren het in stijl! Doe mee met onze sprankelende, kleurrijke show vol met speelgoed en knutselspullen.

welk cadeautje kies jij voor haar uit?

Groot feest!!!
Ellie wordt 8 jaar!!!!

Ellie haar lijstje werd gevuld met knutselgerief en spelletjes

Welkom op het kleurrijkste feest!
Abracadabra! Aurélie wordt 4 Jaar!

Betreed het wonderlijke circus van Aurélie's verbeelding waar regenbogen stralen , knutselmaterialen wachten om te worden omgetoverd naar prachtige creaties.

Verlies jezelf in haar betoverend verlanglijstje terwijl we haar verjaardag vieren met een explosie van kleuren, creativiteit en pracht.

De leukste GIFTCARD met een persoonlijke boodschap

Zijn de cadeautjes van het lijstje allemaal uitverkocht of boven je budget ? Of wil je aanvullen met extraatje ? Dan biedt deze geweldige Giftcard de oplossing. Je kan een persoonlijk berichtje EN video boodschap nalaten. Daarnaast kan je de GIFTCARD ook laten verzenden op de dag van het feest. Klik op de afbeelding om naar onze GIFTCARDS te gaan.

Een wishlist maken kan natuurlijk ook

Een Wishlist maak je via de rode hartjes knop rechts in het beeld. Dit is niet hetzelfde als een Cadeaubox waar we de spulletjes fysiek voor je aan de kant leggen en een lijstje bouwen op onze webite. Een wishlist is een verzameling van jouw persoonlijke favorieten artikelen die je kan vullen door bij elk artikel " Add to Wishlist" te klikken. Je kan zoveel lijstjes maken als je wil voor bv verjaardag, Sint of kerst en voor verschillende kindjes tegelijk. Deze lijstjes kan je doorsturen naar je vrienden en familie . Wij krijgen echter geen melding van deze lijstjes en kunnen dus niet opvolgen.Bezorg ons je wishlist per whatsapp of mail en wij vullen met plezier een cadeaubox in de winkel voor de genodgden die liever naar de winkel komen.

Verlanglijstje bij Le CirQue kidsconceptstore

Important - Goed om te weten!

Bij het samenstellen van een cadeaubox wordt automatisch akkoord gegaan met volgende spelregels:

1) Inhoud van cadeauboxen hebben geen aankoopverplichting en genieten hierom niet van voorrangsrecht op webshopbestellingen. M.a.w. Artikelen worden voor jou apart gehouden in onze winkel. Echter kunnen we deze niet afgezonderd houden op de webshop. Mocht dus iemand het laatste artikel online kopen en dit zit net toevallig in je mandje , dan kan dit uit de mand verwijderd worden.

2) Acties op artikelen door het merk vervallen gelijktijdig met de acties van het merk.

3) Prijswijzigingen die worden doorgevoerd op artikelen uit jou cadeaubox worden ook uitgevoerd op jouw artikel.

4) Seizoensgebonden artikelen mogen niet in de cadeaubox tenzij je akkoord gaat met aankoopverplichting. Dit doordat onze seizoenen kort zijn en een artikel hierom onmogelijke 4 weken gereserveerd kan worden.

5) Afgeprijzde artikelen mogen niet in de cadeaubox. Enkel afprijzingen na creatiedatum van cadeaubox mogen blijven.

6) Artikelen uit cadeaubox doen niet mee aan acties/promoties die na creatiedatum van de cadeaubox worden gelanceerd.